НОВИНИ

Synology обяви HD6500 — решение за съхранение, което може да поеме петабайти данни Понеделник, 27 Юни 2022

-

Synology обяви старта на предлагането на HD6500, първият представител на HD серията, проектиран да посрещне нуждите за съхранение на много големи обеми от информация. Моделът HD6500 с форм-фактор 4U и 60 гнезда за дискове позволява съхраняване на данни от порядъка на петабайти и поддържа до 960 TB в едно шаси. Към него лесно могат да бъдат свързани 4 допълнителни разширителни модула RX6022sas с по 60 дискови гнезда за съхранение на над 4 PB в 20U. HD6500 постига скорост на трансфер от 6688 MB/s при последователно четене и 6662 MB/s при последователен запис1. Това го прави изключително подходящо решение за сценарии, изискващи масивни обеми от данни, като видео студиа, видео наблюдение в голям мащаб и бекъп на корпоративни PC среди.

Synology HD6500

"Системата HD6500 измества границите на скалируемите решения за съхранение на данни," каза Jason Fan, Продуктов мениджър в Synology. "Простата му архитектура и plug and play практичността позволяват лесна интеграция във всяка съществуваща IT среда, без допълнително обучение. С DSM 7.1 HD6500 включва същите всеобхватни инструменти за управление на данни и решения за бекъп, на които сериозно разчитат нашите потребители, но сега вече в друг много по-голям мащаб."

Отлична скалируемост и надеждна производителност

Проектирани специално за работа с твърдите дискове Synology HAS5300 SAS, контролерите, фърмуера и операционната система на HD6500 са оптимизирани и старателно валидирани за дълготрайна производителност, надеждност и интегритет на данните. Наличието на двойно захранване, поддръжка на SAS multipathing и out-of-band management, както и на двойка независими системни диска осигурява наличност, която гарантира постоянен и надежден достъп до данните и услугите.

Гъвкави опции за свързване

С два 10GbE RJ-45 порта, три Gigabit Ethernet порта и опцията за разширение до 10 допълнителни 10GbE SFP+/RJ-45 и 25GbE SFP28 или Fibre Channel порта HD6500 може лесно да се надгражда с увеличаване на потребностите на бизнеса.

Наличност

Synology HD6500 е налично за поръчка в ADSYS: https://adsysgroup.com/products/storage_sysytems/synology/nas/large_scale_business/HD6500

  1. Данните за производителността са получени при вътрешни тестове на Synology. Действителната производителност може да варира в зависимост от тестовата среда, употребата и конфигурацията. Вижте данните за производителността за повече информация.

2. Моля, посетете https://www.synology.com/compatibility за най-актуалната информация за съвместимостта.