ЛОКАЛНИ МРЕЖИ

АДСИС проектира и изгражда компютърни мрежи. Създали и изпълни ли сме проекти за малки, средно-големи и големи локални мрежи.
Структурираната кабелна система (СКС) е основен компонент на информационната инфраструктура. Създадена да съчетава преноса на данни и глас в локалната компютърна и телефонна мрежи в миналото, днес СКС служи също и за пренос на данни и образи от системите за контрол на достъпа и видео наблюдение. С бурния напредък на информационните технологии тя все повече се превръща в достатъчната кабелна среда за пренос на информация от всички компоненти на информационната инфраструктура. Изграждането на СКС е дълготрайна инвестиция. За да покрие изискванията на технологиите и след 10-15 години, са нужни прецизно проектиране, качествено изпълнение и гаранции за морална и физическа дълготрайност.
От 2003та година сме оторизиран партньор на Brand-Rex, UK. Това наше партньорство ни позволява да предлагаме СКС с 25 годишна гаранция за нашите клиенти.

Ние можем да изградим Вашата VPN мрежа меджу офисите Ви. Да Ви консултираме за най-добрите начини да осъществите Вашите идеи.

 

Когато се колебаете, не се замисляйте, да попитате КАК!

НИЕ знаем по-добрият отговор!