НОВИНИ

Synology SA3200D защитава критичните бизнес услуги Сряда, 05 Февруари 2020

-

Synology Inc. анонсира наличността на SA3200D - система за съхранение на данни с двоен контролер, който осигурява максимална наличност от единично устройство. SA3200D се включва във фамилията от устройства SA на Synology, които се отличават със скарилуемост и висока производителност. Те са създадени за опростяване и централизиране на управлението на данни.

"Бизнесите търсят решения за управление на данни за собствената им инфраструктура, заради притесненията за конфиденциалността на данните, но в същото време очакват лекотата на използване и надеждността на публичните облачни услуги," каза Джейсън Фан, Продуктов мениджър в Synology Inc. "Synology инвестира сериозно, и в хардуера, и в софтуера, които изграждат SA3200D, с цел постигане на максимално време на работа (uptime) в един лесен за внедряване пакет."

Максимум uptime, минимум прекъсвания

Със своя "active-passive" дизайн на контролера, SA3200D осигурява хардуерна резервираност на всяко ниво, за да елиминира единичните точки на повреда. Двата сторидж контролера осигуряват автоматична failover защита, а hot-swappable архитектурата гарантира, че критичните бизнес услуги работят през цялото време. Споделеният дизайн за съхранение и възможността за скалиране до 500 TB1 намаляват общата цена на притежание (TCO).

За всеки контролер:

  • CPU: Intel Xeon quad-core процесор
  • Вграден 10GbE: Поддържа мрежови карти с по-бърз интерфейс за по-висока пропускателна способност.
  • SATA DOM: Изолира системните файлове на операционната система от съхраняваните данни.

Вградена защита на данните

Лесен за внедряване от IT отделите, новият модел в значителна степен опростява операциите с отлично развити инструменти за защита на бизнес данните.

  • VM, SaaS и клиентска защита

Централизирано бекъп решение за защита на VMware и Windows Server виртуални машини, Windows клиенти, Office 365 и G Suite профили. Управление на бекъп задачите от една конзола и моментално възстановяване на данни с гъвкави методи. Научете повече за Synology Active Backup

  • Предотвратете загуба на данни със снапшоти и репликиране

Synology Snapshot Manager се интегрира с VMware и Windows за защита на приложенията и данните. Snapshot Replication позволява защита на Shared Folder и LUN за всички други работни задачи. Научете повече за нашето решение за виртуализация

За повече информация за SA3200D, моля посетете https://www.synology.com/products/SA3200D

1 SA3200D поддържа 12 SAS устройства и може да бъде разширявано до 36 устройства с разширителни модули RXD1219sas, които се продават отделно.