НОВИНИ

Synology RackStation RS1219+ предлага скалируемост и пести място Четвъртък, 09 Август 2018

-

Synology представи RackStation RS1219+ - нов модел 2U NAS с 8 гнезда за дискове и поддръжка на M.2 SSD за повишена производителност. Благодарение на компактния дизайн на шасито, RS1219+ е чудесен избор за малки и средни компании, които не искат да правят твърде голяма начална инвестиция в своя център за данни.

Общата цена на притежание (TCO) е критичен фактор, който се взема предвид при старта на всеки бизнес. ешението за съхранение на данни трябва да бъде не само функционално, но и икономично. Новият модел на Synology не се нуждае от допълнителни аксесоари за монтаж и много място, защото е с дълбочина 12 инча, което пести място.

Максималния капацитет на RS1219+ може да нарасне до 144 TB при свързване с един разширителен модул RX418. По този начин моделът се превръща в отлично скалируемо решение за съхранение на данните, което може да расте заедно с нуждите на бизнеса. Посредством наличния PCIe слот могат да бъдат инсталирани два M.2 SATA SSD за кеширане и постигане на значителен прираст в производителността.

Услугата на Synology Extended Warranty (EW202) може да бъде закупена заедно с RS1219+, при което покритието на гаранцията се увеличава до 5 години.

За повече информация за RS1219+, моля посетете https://www.synology.com/products/RS1219+

За да научите повече за разширената гаранция, посетете: https://www.synology.com/products/Extended_Warranty