НОВИНИ

Synology DiskStation DS423+ вече е наличен в ADSYS Понеделник, 20 Март 2023

-

Synology представи новия модел с 4 дискови гнезда DiskStation DS423+, който е последното допълнение в линията от решения за съхранение "всичко в едно" за домашни и малки офиси.

Захранван от многофункционалната операционна система Synology DiskStation Manager (DSM), DS423+ предлага универсално решение за защита и управление на бизнес данни, лесна споделена работа върху документи, отдалечен достъп до файлове и платформа за видеонаблюдение с IP камери - всичко това в компактно шаси.

Новият DS423+ предлага изключителна стойност за потребителите с умерени изисквания към капацитета за съхранение. Той постига 21% по-бързо индексиране на снимки в сравнение със своя предшественик и продължава да предлага всеобхватни и солидни възможности, на които разчитат клиентите на марката.

Synology DS423

Платформа за съхранение за дома и малкия офис

С максимален капацитет за съхранение от 72 терабайта DS423+ е идеален за екипи от професионалисти и малки бизнеси, искащи да навлязат в света на централизираното съхранение на данни или имащи нужда от периферна система в дистрибутирани среди. DSM в DS423+ използва усъвършенстваната файлове система Btrfs, за да предпази данните от разрушаване и да позволи на потребителите бързо да възстановят информацията след неволна или злонамерена промяна чрез използването на снапшот технология.

DS423+ разполага с два леснодостъпни M.2 NVMe слота, които могат да бъдат използван за бързо кеширане или за създаване на SSD томове, без да се заемат стандартните гнезда за дискове. SSD масивите са идеални за задачи, които изискват ниска латентност и висока производителност при случайни операции за запис, а SSD кеширането може значително да подобри I/O производителността на по-бавните HDD томове.

Локално съхранение с облачна интеграция

DS423+ предлага интуитивно управление на файлове и споделянето им със Synology Drive, което комбинира междуплатформен достъп до данни със сигурността, предлагана от локалното съхранение. За отдалечените екипи и бизнеси с клонова структура, файловото синхронизиране между устройствата позволява наличието на "огледално" съдържание на няколко Synology NAS.

Хибридните облачни възможности, осигурени от Synology Hybrid Share, позволяват на потребителите да получат предимствата на локалното съхранение и облака като запазват студени данни в облака, докато често достъпваните файлове се кешират на локалното устройство за достъп с LAN скорости.

Научете повече за управлението на файлове.

Централно място за бекъп със защита на данните на много нива

Synology Active Backup Suite позволява цели IT инфраструктури като Windows и Linux системи, Hyper-V/VMware виртуални машини и Microsoft 365/Google Workspace профили да бъдат сигурно архивирани в DS423+ и лесно възстановявани при нужда.

За подобряване на резервираността, могат да бъдат създавани бекъпи и снапшоти през определено време, които се съхраняват в NAS-а и могат да бъдат копирани на друг сървър или в облачна услуга.

Научете повече за защитата на данните.

Компактен сървър за видеонаблюдение

Synology Surveillance Station е мощна система за управление на видеозаписи (VMS), която в момента работи на повече от 500,000 локации по целия свят. Поддръжката на ONVIF и повече от 8,300 валидирани IP камери означава, че потребителите могат да избират модели, които най-добре пасват на техните нужди.

Surveillance Station прави лесна настройката и управлението на до 40 камери директно от DS423+ с модерен интерфейс, който може да бъде персонализиран. За инфраструктури, които се разпростират в няколко сгради, могат да бъдат добавени схеми на етажите и карти от Google Maps или OpenStreetMap, които могат да бъдат наложени за постигане на максимално бързо време за реакция.

Surveillance Station позволява криптиране, бекъп и архивиране на записи, както и едновременно съхранение на видеоматериала локално и в облака посредством опционалната услуга C2 Surveillance. Surveillance Station може лесно да скалира и е подходящо решение за инсталации от всякакъв размер - от малки бизнеси с няколко камери до големи инфраструктури с хиляди камери, разположени в стотици локации.

Научете повече за Surveillance Station.

Наличност

Synology DS423+ вече е наличен на склад в ADSYS и може да бъде поръчан от тази страница. Повече техническа информация за модела можете да намерите на продуктовата страница.

Synology DS423+