НОВИНИ

Synology представя DiskStation DS220j за бекъп и стрийминг на мултимедия Понеделник, 16 Март 2020

-

Synology пусна модела DiskStation DS220j - NAS от начално ниво с 2 гнезда, предназначен за консолидиране и управление на данни.

"Лекотата на заснемане на снимки и видеа позволи на всеки да стане създател на съдържание. Ефективното управление и надеждното съхранение на дигиталните данни, независимо дали за персонална употреба или споделяне с други, се превърна в едно от обичайните предизвикателства" каза Майкъл Уанг, Продуктов мениджър в Synology Inc. "Ценово ефективният DS220j позволява на всеки да създаде персонален облак за съхранение и организиране на данните от всичките му устройства."

Започнете да архивирате данните си

Включете автоматичния бекъп на снимките на своето мобилно устройство и управлявайте лесно това съдържание. За това ще ви помогне решението Synology Moments, което позволява да преглеждате цялата колекция от фотографии и видеа в движение, докато освобождавате ценно място на мобилното си устройство.

Създайте собствен персонален облак със Synology Drive, където ще разполагате с няколко версии на бекъпи на файловете от компютрите в мрежата. Лесно споделяйте и синхронизирайте файлове с други хора и между устройства.

Допълнителни възможности:

  • Поддържа капацитет до 32 TB
  • Съвместим с MacOS Time machine
  • Предлага бекъп и синхронизиране с други устройства или публични облачни услуги.

В хардуерно отношение Synology DS220j разчита на четириядрен 64-битов процесор Realtek на честота 1,4 GHz и 512 MB DDR4 памет. Откъм интерфейси са налични един RJ-45 1GbE LAN порт и 2х USB 3.0 порта.

Базиран на Synology DiskStation Manager

DS220j използва DiskStation Manager - солидната платформа за управление на данни, включваща решения за сигурност на данните и работна ефективност. Synology получава редица отличия от медиите като топ продукт в средния сегмент NAS устройства в проучването за сториджи на TechTarget и спечелването на "Избор на бизнеса" на PC Magazine за шести път.

За повече информация за DS220j, моля посетете https://www.synology.com/en-global/products/DS220j