НОВИНИ

Synology представя DiskStation DS1522+ за гъвкаво управление на данни Вторник, 05 Юли 2022

-

Synology обяви новия си NAS с 5 дискови гнезда Synology DiskStation DS1522+ - най-новото компактно решение от линията Plus, която е съставена от устройства "всичко-в-едно" и помага на различни категории потребители да защитават своите данни, IT инфраструктура и физически активи, и същевременно да поддържат набор от бизнес услуги и приложения за продуктивност.

Компактно решение, неограничени възможности

DS1522+ може да бъде успешно използван като основно решение за съхранение за малки групи и или като периферен възел в големи мрежи. Моделът използва DiskStation Manager (DSM) 7.1, която включва солидни възможности за управление на данни, гъвкави опции за споделяне на файлове и съвместна работа с тях, както и функции за видеонаблюдение.

Моделът може да управлява до 15 диска с два разширителни модула DX517, което му позволява да съхранява огромни масиви от данни, докато заема минимално място. Нов слот за ъпгрейд на мрежовата връзка позволява повишаване на скоростта до 10GbE, а двата вградени M.2 2280 NVMe могат да бъдат използвани за значително ускоряване на производителността.

Synology DS1522+

Повече от съхранение на файлове

Системите за съхранение на данни на Synology лесно могат да бъдат конфигурирани, за да се превърнат в кросплатформени частни облаци, докато дават на потребителите пълен контрол върху данните. Synology Drive позволява интуитивно управление на файловете и синхронизация между платформи като Windows, macOS, Android и iOS, осигурявайки достъп до данните от всяко място.

Synology Photos позволява на запалените фотографи да управляват своята постоянно растяща колекция и бързо да намират конкретни снимки от своя телефон, да ги сортират и организират, и да ги правят лесно достъпно за споделяне при строг контрол на достъпа.

Поддържа бизнеса

Поддържането на работните станции, имейлите и критичните данни подсигурени и архивирани е по-необходимо от всякога предвид постоянните и нарастващи киберзаплахи. DS1522+ предлага бекъп на данните, снапшоти и автоматично репликиранеto, които гарантират, че съхраняваните файлове и LUN могат да бъдат бекъпвани и на други устройства и облачни услуги след автоматична настройка.

Пактът Synology Active Backup Suite позволява цяла ИТ инфраструктура като Windows системи, Hyper-V/VMware виртуални машини и Microsoft 365/Google Workspace профили безопасно да бъдат съхранявани в DS1522+ и лесно да бъдат възстановявани при нужда.

Компактен сървър за приложения и видеонаблюдение

DS1522+ може да работи и като пълнофункционална система за управление на видео, която осигурява пълен локален достъп и контрол на данните. Synology Surveillance Station е мощно решение за видеонаблюдение, проектирано за бизнеси, което защитава повече от 500000 локации. Гъвкавата ONVIF поддръжка и съвместимостта с над 8,300 валидирани IP камери правят внедряването просто и лесно отговарящо на различните изисквания.

Surveillance Station позволява бърза настройка и управление на до 40 камери през DS1522+ през модерен и подлежащ на персонализиране интерфейс. За по-големи сгради и локации могат да бъдат добавени планове на етажите и покриващ слой в Google Maps или OpenStreetMap за максимално прецизно разпознаване на точките. Поддръжката на сървъри за бекъп на записите осигурява безпроблемно извличане на материалите и повишена надеждност, както и централизирано управление на няколко устройства (Central Management System), поддръжка на криптиране от край до край, и едновременен двоен запис в C2 Surveillance.

Наличност

Synology DS1522+ е наличен за поръчка в ADSYS.