НОВИНИ

Synology представя BeeStation – лесно за използване устройство за съхранение и споделяне на данни Понеделник, 11 Март 2024

-

BeeStation ще направи бекъпът, управлението на данни и споделянето на файлове приложими за всеки стил на живот, без абонаментни такси и с максимум контрол върху личните данни.

Старт след броени минути

Всеки може да стартира персонален облак директно от кутията с помощта на вградения твърд диск с обем 4TB*, който предоставя много място за работни документи, лични файлове, снимки и видео. Достатъчно е да бъде сканиран QR кодът и да бъдат свързани нужните кабели, за да може устройството да предложи лични облачни услуги буквално след няколко минути.

Включените уеб, десктоп и мобилни приложения предлагат лесно управление на файлове и достъп от всяка точка с удобството на популярните облачни услуги.

Споделяне със семейството

Pазбирането на нуждите от съхранение на данни на индивидуалните потребители и на семействата е в основата на Synology BeeStation. Това му позволява да предложи лесно създаване на лични пространства за информация за всеки член на семейството. По този начин се защитава поверителността на всеки, като при това не са нужни напреднали ИТ или мрежови познания.

Бекъп и AI възможности

Благодарение на автоматичния бекъп на снимки и видеа от iOS и Android устройства, BeeStation ще защити и най-важните спомени. Възможностите за организиране на снимки с AI-обработка опростяват управлението на цялата библиотека със снимки и лесното намиране и споделяне на конкретни изображения или албуми. Това се случва с хардуерно-ускорено разпознаване на хора и обекти.

Усъвършенстваните функции на BeeStation включват възможности за бекъп от Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox и свързани USB носители, така че потребителите винаги да имат резервно копие на важните данни.

Наличност

BeeStation можете да купите още днес: https://adsysgroup.com/products/storage_sysytems/synology/nas/home_to_small_office/BST150-4T .