НОВИНИ

Synology представи DiskStation DS923+ - NAS за малки бизнес и домашни офиси Вторник, 29 Ноември 2022

-

Synology представи новият Synology DiskStation DS923+ с 4 дискови гнезда, който става най-новия модел в линията Plus, предназначена за малки и домашни офиси.

Pаботещ с всепризнатата операционна система Synology DiskStation Manager (DSM), DS923+ е цялостно решение за защита и управление на бизнес данни, съвместна работа върху документи, отдалечен достъп до файлове и видеонаблюдение. Компактният NAS предлага стабилна производителност с опция за лесен ъпгрейд на мрежовата връзка.

Synology DS923+

Ефективна система за съхранение, която леснo скалира с вашите нужди

DS923+ може да работи като основно решение за съхранение и защита на данни или като edge възел в по-сложна инфраструктура.

Той може да съхранява над 50 TB в четирите си дискови гнезда, които лесно могат да бъдат увеличени до над 120 TB с общо 9 диска с помощта на разширителния модул DX517.

Потребителите могат още да увеличат производителността като надградят до 10GbE мрежа и добавят M.2 NVMe SSD носители във вградените PCIe слотове, за да осигурят бързо кеширане или да създадат изцяло флаш пул.

Най-доброто за локалните данни

За екипите, които работят отдалечено и бизнесите, които оперират в множество локации, синхронизирането на файлове между тях позволява поддържане на огледално съдържание в устройствата Synology. Synology Drive предлага интуитивно управление и споделяне на файлове в комбинация с удобен отдалечен достъп до тях с гарантирана сигурност и 100% контрол върху местонахождението им.

DS923+ позволява на потребителите да се възползват от високопроизводителна локална система за съхранение на данни, докато същевременно намаляват необходимото физическо пространство чрез използване на хибридна облачна технология. Synology Hybrid Share ефективно съхранява студените данни в облака и пази често достъпваните файлове кеширани на локалното устройство за бързо достъп по LAN.

Многослоен бекъп

За да гарантира, че критичните и чувствителни данни са винаги защитени от съвременни кибер заплахи, Active Backup Suite позволява цели ИТ инфраструктури като Windows и Linux системи, Hyper-V/VMware виртуални машини и Microsoft 365/Google Workspace профили, безопасно да бъдат бекъпвани върху DS923+. След това те лесно могат да бъдат възстановявани.

За още по-висока резервираност резервните копия и снапшотите, съхранявани върху NAS-а могат да бъдат копирани на друго отдалечено устройство или в облачна услуга.

Компактен сървър за видеонаблюдение

Устройството може да служи и като пълнофункционална система за видеонаблюдение, при която данните се съхраняват само локално. Synology Surveillance Station е мощен софтуер за управление, който вече се използва в над 500000 инсталации. Гъвкавата ONVIF поддръжка и списъкът с над 8,300 валидирани IP камери прави инсталирането и конфигурирането на системата лесно.

Surveillance Station позволява работа с до 40 камери с модерен, подлежащ на персонализиране интерфейс. За по-големи сгради и комплекси е полезна опцията за наслагване на плановете на етажите и интеграция с Google Maps или OpenStreetMap за максимално точно намиране на точките. Важните записи могат допълнително да бъдат архивирани и дори криптирани. Поддържа се едновременен двоен запис към Synology C2 cloud.

Наличност

Synology DS923+ вече е наличен в ADSYS.

Подробни спецификации на продукта ще намерите тук: https://www.synology.com/en-eu/products/DS923+#specs