НОВИНИ

Synology представи DiskStation DS723+ Вторник, 17 Януари 2023

-

Synology представи новия модел с 2 гнезда DiskStation DS723+ - най-малкото предложение в портфолиото на марката, което поддържа разширяване с външен модул. NAS-ът е универсално решение от тип всичко в едно за домашни офиси и малки бизнеси.

Използващ гъвкавата операционна система Synology DiskStation Manager (DSM), DS723+ е всеобхватно решение за защита и управление на бизнес данни, лесна екипна работа върху документи, отдалечен достъп до файлове и наблюдение на физически обекти - всичко това в компактен десктоп формат.

Synology DS723+

Платформа за съхранение с възможности за разширение

Идеална за екипи от професионалисти или малки бизнеси, търсещи начин да станат част от света на централизираното съхранение на данни, както и под формата на edge модул в дистрибутирани среди, DS723+ може да скалира до 7 дискови гнезда при използването на разширителна кутия DX517, когато има нужда от по-голям капацитет.

Потребителите могат да надградят производителността, благодарение на опцията да добавят 10GbE свързаност и M.2 NVMe SSD устройства във вградените PCIe слотове, за да получат бързо кеширане или да създадат допълнителен all-flash масив.

Локален сторидж с облачна интеграция

DS723+ осигурява интуитивно управление на файлове и споделяне със Synology Drive, което комбинира мултиплатформен достъп със защита на личната информация, осигурена от локалното съхранение на данните. За екипите, работещи отдалечено и бизнес организациите, разпрострени в няколко локации, е налично синхронизиране между устройствата, което осигурява огледално съдържание между тях.

Хибридните облачни възможности, осигурени от Synology Hybrid Share, позволяват на потребителите да обединят ползите от локално и облачно съхранение като съхраняват данни в облака, докато пазят най-често достъпваните файлове кеширани на локалното устройство за бърз достъп с LAN скорости.

Научете повече за управлението на файлове.

Бекъп хъб за многослойн защита на данните

Windows и Linux системи, Hyper-V/VMware виртуални машини и Microsoft 365/Google Workspace профили могат да бъдат бекъпвани на DS723+ с помощта на приложението Synology Active Backup Suite, което защитава критичните и чувствителни данни срещу ransomware и други киберзаплахи.

За повишено ниво на защита потребителите могат да създават бекъпи и снапшоти на съхраняваните данни върху NAS-а, които след това могат да бъдат подсигурявани на отдалечен сървър или в облака.

Научете повече за защитата на данните.

Synology_DS723+_scenario

Гъвкаво и интуитивно решение за видеонаблюдение

С поддръжката на над 8,300 валидирани IP камери и ONVIF устройства мощната система за управление на видеонаблюдението Synology Surveillance Station може да превърне DS723+ в пълноценно решение, което дискретно съхранява видеоматериалите локално.

Потребителите могат бързо да настроят и управляват до 40 камери посредством модерен интерфейс, който могат да персонализират и дори да наложат чертежи на сградата или Google Maps/OpenStreetMap карти, докато наблюдават големи сгради или комплекси. Прост и ефективен failover между записващите сървъри, управление от различни устройства и опция за едновременен запис към Synology C2 cloud повишават надеждността и наличността на важните записи.

Научете повече за Surveillance Station.

Наличност

Synology DS723+ вече е наличен за поръчка в ADSYS. За по-подробна информация, моля посетете продуктовата страница.