НОВИНИ

Synology представи DiskStation DS223 с две гнезда – за просто и ефективно управление на файлове Понеделник, 13 Февруари 2023

-

Използващ гъвкавата операционна система Synology DiskStation Manager (DSM), DS223 идва с пълен комплект решения за интуитивно управление на данни, които домашните потребителите могат да използват, за да поставят под контрол нарастващите обеми от файлове.

Synology DS223

Собствен облак за лесно организиране и споделяне на данни

DS223 позволява на потребителите да събират файлове от различни източници в техния личен облак, което ги прави леснодостъпни от всяко устройство. До 36 TB raw капацитет осигурява достатъчно пространство за съхранение на всички документи, медиа и други файлове на едно сигурно място.

Pазработено специално за работа с мултимедийни файлове, приложението Synology Photos опростява организацията с автоматични възможности за сортиране. С опциите за сигурно споделяне е много лесно всеки да се наслади на дигиталните спомени със семейството и приятелите, а поддръжката на RAW файлове формати позволява на професионалистите да си вършат работата.

Възможностите за интеграция на DS223 с популярни облачни услуги, включително Google Drive, Dropbox и Microsoft OneDrive, позволяват на потребителите да синхронизират файлове с облака и да постигнат истинско централизиране и управление на собствеността върху данните си.

Научете повече за управлението на файлове.

Бекъп хъб за проста и надеждна защита

DS223 може да служи като дестинация за бекъпи в реално време или по график като могат да се копират папки, за да бъдат защитени от ransomware или случайно изтриване. На своите мобилни устройства потребителите могат да конфигурират Synology Photos автоматично да качва снимки и видеа в техния частен област за още по-добра защита.

Бекъпи и други съхранявани на сървъра данни са подсигурени, благодарение на файловата система Btrfs, която разчита на ред технологии, за да предотврати нарушаване на целостта на данните и да осигури на потребителите удобството да възстановяват файлове към предишна версия в случай на инцидент или въздействие на злонамерен код.

Вградените бекъп решения на DS223 от своя страна осигуряват допълнителна защита. Цялата система (включително данните, конфигурациите и инсталираните пакети), както и споделени папки могат да бъдат бекъпвани в различни дестинации. Почти постоянна защита е налична под формата на снапшоти, който могат да бъдат репликирани другаде и бързо възстановявани при нужда.

Научете повече за защитата на данните.

Интуитивна станция за наблюдение за по-безопасна среда

С помощта на Synology Surveillance Station DS223 де превръща в пълнофункционална система за видео управление, която съхранява материал локално за максимална конфиденциалност. Гъвкава ONVIF поддръжка и над 8,300 валидирани IP камери правят разгръщането на решение за видеонаблюдение просто и лесно спрямо изискванията на всяка локация.

Мултиплатформената поддръжка, благодарение на мощни клиенти за Windows и Mac, и удобни мобилни приложения осигуряват навременни известия в случай на потенциално опасни ситуации, което позволява на потребителите да реагират своевременно.

Научете повече за Surveillance Station

Наличност

DS223 е наличен за поръчка в ADSYS: https://adsysgroup.com/products/storage_sysytems/synology/nas/home_to_business_workgroup/DS223.

Synology DS223 back