НОВИНИ

Synology пусна достъпния 1U NAS RackStation RS422+ с 4 гнезда Вторник, 14 Юни 2022

-

Synology Inc. обяви най-новото попълнение в линията RackStation+ - моделът RS422+ - компактно и достъпно решение всичко-в-едно за edge приложения, малък бизнес и домашни лаборатории, където се търси лесно управление на данните, споделяне, синхронизация и бекъп.

Synology RS422+

Голяма стойност в малка форма

Създаден за приложение в малки инсталации, RS422+ има дълбочина от само 327,5 мм заедно с дръжките. Компактното 1U шаси перфектно пасва в 2-post или шкаф за стена. Надеждната производителност на RS422+ ведно с компактния му размер, енергийна ефективност и поддръжка на файловата система Btrfs, която предлага снапшоти и функции за самостоятелна поправка на даните, го правят надеждно решение, подходящо за периферни сървърни приложения.

В допълнение, двата 1GbE с поддръжка на link aggregation правят достъпния RS422+ идеален за употреба като пощенски сървър, система за видеонаблюдение или directory сървър. Вградената функция за висока наличност позволява той да бъде свързан в клъстър с друг RS422+, за да се постигне максимална работоспособност за критични услуги. Клиентите, искащи да увеличат пропускателната способност на мрежовата връзка, могат лесно да надградят с 10GbE Ethernet plug-n-play модули.

Synology RS422+

Възползвайте се от облака с Hybrid Share

Можете да получите най-доброто от двата свята като комбинирате RS422+ с C2 Storage. Hybrid Share комбинира локалната производителност на Synology NAS със скалируемостта на C2 Storage. Големите порции данни се съхраняват в облака, а заявените данни се стриймват към клоновете на офиса през широката честотна лента на центъра за данни. Често използваната информация се разполага в кеша на локалния NAS за бърз достъп с малко закъснение. Сигурността на данните от NAS-а към C2 Cloud е гарантирана с криптиране от край до край.

Гаранция и наличност

RS422+ идва с тригодишна гаранция за хардуера от Synology и опция за допълнително удължаване с две години. Можете да поръчате модела тук: https://adsysgroup.com/products/storage_sysytems/synology/nas/small_and_medium_business/RS422+