НОВИНИ

Supermicro обновява системите X11 Неделя, 01 Март 2020

-

Supermicro обяви изцяло обновеното си портфолио от X11 от сървъри и сториджи за 2-то поколение Intel Xeon Scalable процесори, което е и най-богатото в индустрията. Новината идва паралелно с представянето на новите сървърни процесори от Intel.

Supermicro са оптимизирали своите машини от фамилията X11, за да се възползват напълно от предимствата по отношение на производителността, които тези процесори предлагат (известни с кодово име Cascade Lake-R или CLX-R). Това включва и ускорение на AI изчисленията с Intel Deep Learning Boost и поддържка на постоянната памет Intel Optane. Усъвършенстваното термично управление и модерния дизайн на захранването позволяват на новите процесори Intel Xeon да постигнал пълния си потенциал в най-всеобхватната гама от сървърни системи на пазара.

"С най-силната и "зелена" продуктова линия в индустрията нашият дизайн максимално се възползва от 2-то поколение Intel Xeon Scalable процесори и постига до 36% по-висока производителност на същата цена или до 61% по-ниска цена на процесора за еквивалентна производителност спрямо досегашните предложения*", каза Чарлз Лианг, Президент и CEO на Supermicro.

Обновеното портфолио от системи включва Supermicro Ultra, BigTwin", SuperBlade, GPU системи, работни станции и други предложения, които предлагат повишена честота, брой ядра и кеш. По този начин се постига прираст в производителността и подобрена стойност за клиентите.

Повече информация за продуктите X11 на Supermicro ще намерите на www.supermicro.com/x11.

*Според вътрешни тестове на Supermicro.