НОВИНИ

RAID устройство на INFORTREND отговаря на изискванията на Symantec VERITAS Enabled™ Program Вторник, 17 Януари 2006

- Санта Клара, Калифорния, 17 януари 2005 - експертът при системите за съхранение на данни Infortrend обяви днес, че EonStor® F16F-R2021 Fibre-to-Fibre, RAID подсистема с допълнителен контролер, премина успешно тестовете за Symantec VERITAS Enabled™ Program, технологичен партньор, ръководен от Symantec Corp. и проектиран да съвмести разнородни среди за съхранение на данни. Infortrend се присъединява към 120-те доставчици на хардуер за архивиране на данни, операционни системи, мрежово оборудване, сървъри, бази данни и приложения като част от Symantec's VERITAS Enabled Program.

EonStor F16F-R2021 беше тестван с клъстърния сървър 4.0 на Symantec VERITAS в SAN среда, включително суичове от Brocade Communications Systems, Inc., сървъри и софтуер от Sun Microsystems, Inc. и продукти от други VERITAS Enabled – доставчици. Тестовете на тази подсистема бяха завършени през октомври 2005г. и Infortrend планира да предостави и други RAID устройства за тестове вбъдеще.

„Symantec работи ефикасно с група партньори, която се увеличава постоянно, за да създаде корпоративна технология, която ще е лесна за инсталиране, поддръжка и ъпгрейд”, каза Raja Srinivasan, старши мениджър към Symantec Technology Partner Program. „С успешното завършване на тестовете към VERITAS Enabled Program, EonStor F16F-R2021 на Infortrend доказа, че е напълно съвместим със софтуера на Symantec и поддържа най-голямата селекция от приложения, операционни системи, сървъри и устройства в индустрията.”


„Когато избират оборудване за своите комплексни, многофункционални мрежи, ИТ мениджърите търсят водещите продукти на пазара, с гарантирана оперативност и поддръжка”, каза Тони Чу, президент на Infortrend Corporation. „Сертифицирането от Symantec's VERITAS Enabled Program обединява всички тези изисквания и гарантира на клиентите ни, че устройствата на Infortrend EonStor RAID ще работят безпроблемно със софтуера на Symantec, както и с продуктите на другите партньори в програмата.”


EonStor F16F-R2021 Характеристики
Най-добрата крайна I/O производителност при RAID5 конфигурациите
Скорост при четене: 725 MBps
Скорост при запис: 487 MBps
Шест FC-2G канала, рутирани към дванадесет Fibre порта; четири са приспособими за хост или други устройства
Най-високи нива на сигурност с отделни модули за хоста и устройството
Поддържа до 4GB DDR RAM с DIMM модул
Поддръжа до 224 устройства с каскадно свързване и до 14 подсистеми
Модулен дизайн, включващ пасивен backplane и високо ниво на резервираност на компонентите.
Бързосменяема резервна батерия (BBU)


За Infortrend
Фокусирана върху технологиите за съхранение на данни с RAID от основаването си през 1992, Infortrend проектира, произвежда и продава междуплатфромени и високопроизводителни RAID решения. Компанията е специализирана в изработката на системно осигуряване, дрйвери, ASIC дизайн и разработка на RAID контролери и подсистеми, които са подходящи за мрежа за съхранение на данни (SAN) и поддържат Fibre Channel, SCSI, ATA и SATA интерфейси. Проектирани да бъдат гъвкави, ценово ефективни и богати на възможности, продуктите на Infortrend са достъпни чрез световна мрежа от OEM и дистрибутори. Компанията е основана през 1993г. Акциите на Infortrend се търгуват на Тайванската стокова борса. За повече информация посетете www.infortrend.com.
###
Infortrend, EonStor и RAIDWatch са търговски марки или запазени търговски марки на Infortrend Technology, Inc. Всички останали марки са собственост на съответните фирми.