НОВИНИ

Open-E започва годината с промоция за " free download" на Data Storage Server (DSS) Lite Събота, 12 Януари 2008

- DSS Lite за Windows и Linux среда ще бъде възможно да бъде изтеглен и активиран безплатно до края на януари 2008г. от адрес http://www.open-e.com/free.
Open-E DSS e четвърто поколение "all-in-one" OS софтуер за центализиран IP-storage мениджмънт, съчетаващ пълна NAS и iSCSI функционалност. Активираната DSS Lite версия ще бъде напълно функционална за неограничен период от време и ще може да управлява до 2TB масив, но с ограничена техническа поддръжка.
Open-E Data Storage Server (DSS) предлага бърза, надеждна и мащабируема платформа за IP-базирано съхранение на данни и е един от най-простите начини за осъществяване на NAS сървър и/или iSCSI технология в мрежата. DSS може да се използва на всяка x86 базирана машина, имаща USB порт и SATA контролер - хардуерен или вграден на дънната платка. С DSS потребителите могат лесно и бързо да добавят storage, да консолидират storage и backup за няколко сървъра. DSS поддържа голяма част от съществуващите хардуерни RAID контролери, както и софтуерен RAID.