НОВИНИ

Microsoft сертифицира драйвери на ARECA Понеделник, 23 Април 2007

- Тайпе, Тайван, 23-ти април 2007 - - Areca Technology Corporation (Areca), световен разпространител на PCI-X, PCI-Express SATA ll RAID адаптери, услуги и клиентски решения, днес оповести, че Microsoft е сертифицирал драйверите SCSIport и Storport 32/64-bit на Areca. Това е първата тествана и сертифицирана програма за драйвери за операционната система Microsoft Windows Vista.

Windows Vista е ново поколение операционна система, която осигурява ефикасна производителна среда. Microsoft гарантира, че логото “Certified for Windows Vista” обозначава съвместимостта на приложенията и устройствата, преминали строги тестове на компютри с инсталиран Windows Vista. Техническите изисквания за присъждане на „Certified for Windows Vista” са насочени към четири основни сфери – надеждност, сигурност, съвместимост с Windows Vista и следващи операционни системи, инсталация и деинсталация.

Сертифицирането от Microsoft показва, че драйверите SCSIport и Storport 32/64 bit на Areca са отговорили на стандартите на Microsoft и че тези драйвери са проектирани да работят с Windows Vista. За компонентни драйвери и софтуер на кернел принцип, драйверите със знак за част от Windows Logo Program увеличават качеството на софтуера и подобряват работата на потребителите, тъй като Windows logo към драйверите потвърждава, че продуктът е тестван и електронният подпис, който придружава Windows logo, гарантира, че приложението не е променяно след тестовете. Този сертификат ни дава предимството да използваме "Works with Windows Vista" или "Certified for Windows Vista" в маркетинговите програми.

аботим усърдно, за да сме сигурни, че ще постигнем и затвърдим нивото на качество и надеждност, с което Areca е популярна. За нас е от изключително значение, че имаме отличен опит в работата с Windows Vista. Това ще е атрактивно и далновидно допълнение за бизнес клиентите ни, а също и за производителността на средата и ще продължим да поддържаме предстоящите версии на Windows Vista когато и да излязат на пазара.

Драйвъри за SCSIport и Storport на Areca за Windows Vista 32/64 bit, моля, изтеглете: ftp://ftp.areca.com.tw/RaidCards/AP_Drivers/Windows/Driver/Vista/