НОВИНИ

Inspur обяви моделите си с AMD EPYC 7003 с 3D V-cache Понеделник, 04 Април 2022

-

Inspur не закъсня да обяви своите системи от серията A6 с поддръжка на новите процесори AMD EPYC с технология 3D V-cache (Milan-X 7003). Според компанията прираста в производителността достига до 28% в тестовете за производителност SPEC.

Системите А6 отговарят на спецификациите за отворени компютърни стандарти като ORS6000E rack.

NF3180A6/ NF3280A6 са сървъри във формат 1U/2U с много ядра, работещи при висока честота. Те са отличават с висока плътност и ценова ефективност, както и с производителност, която съперничи на двупроцесорните машини. Благодарение на гъвкавите възможности за разширение, те могат да служат за облачни изчисления, дистрибутирано съхранение на данни, обработка на big data, доставяне на съдържание, видео транскодиране, изпълнение на бази данни в паметта и виртуализация.

Inspur NF5180A6/NF5280A6 са двупроцесорни сървъри с висока плътност, които се отличават със своята екологичност и гъвкави опции за конфигуриране. Тяхната висока надеждност ги прави подходящи за сложни натоварвания, включително за обработка на данни, виртуализация, високопроизводителни и облачни изчисления.

Inspur i24A6 е 2U4N мултимодулен сървър, който разполага с 24 гнезда за устройства, множество мрежови опции и 8x 3200 MHz RDIMM/LRDIMM слота. Той е предназначен за високопроизводителни изчисления и други задачи, изискващи голям брой ядра, капацитет за съхранение и гъвкави I/O решения.

Можете да поръчате новите модели Inspur A6 в ADSYS.