НОВИНИ

INFORTREND представи своя SANWATCH софтуер със SNAPSHOT функционалност за EONSTOR RAID устройства Сряда, 20 Юни 2007

- Санта Клара, Калифорния, 20-ти юни 2007 - експертът при системите за съхранение на данни Infortrend обяви днес своя нов snapshot софтуер, проектиран специално като допълнение на линията EonStor® RAID подсистеми. SANWatch™ е нова, интегрирана софтуерна платформа, осигуряваща моментни point-in-time "snapshot" копия на данни, които изглеждат и имат всички възможности на пълни бекъпи, без да използват еквивалентното дисково пространство. EonStor устройствата, заедно със SANWatch ще продължат да защитават съхранените данни от инцидентна загуба или злонамерени повреди, гарантират бързо възстановяване и лесно извличане на загубената информация с минимална намеса в производителността на системата и I/O достъпа. Snapshot изображенията са идеални за разнообразни приложения, включително бекъп, приложения за тестване, разработване и анализ на информация и data mining.

SANWatch е проектиран да работи безпроблемно с последните подсистеми EonStor ASIC400, като гарантира ефикасно, интегрирано решение за съхранение на данни, което ще повиши защитата на информацията с минимално отражение върху системата. Като използват SANWatch към многофункционалните устройства на Infortrend, клиентите ще могат да управляват техните системи за съхранение на данни и информационни операции, без да е необходимо да инсталират няколко отделни софтуерни приложения. Гъвкавият лицензионен модел позволява на потребителите да избират функционалности, отговарящи на техните нужди и финансови възможности и така да опростят управлението на данните и да се впишат в бюджета си.

„Ефективното управление при съхранението на информация и гарантираната защита на данните са от огромно значение за осигуряване на достъпността на информацията при бизнес критичните решения”, каза Куот Лин, старши маркетинг директор на Infortrend Technology Inc. „SANWatch на Infortrend комбинира модулна софтуерна платформа с пълна функционалност за управление на устройствата и интегрирани информационни услуги, удовлетворяващи нуждите на бизнеса от решения за сигурност и достъпност на информацията.”

SANWatch характеристики
• Point-in-time snapshot копия на данните, използващи ефективната откъм пространство copy-on-write технология
• Snapshot операции, обработвани от хардуера за съхранение, ненатоварващи хост процесора
• Неразрушим бекъп и възстановяване
• Лесен за управление графичен интерфейс
• Автоматично планиране на snapshot задачите
• Автоматично премахване на snapshot копията и възстановяване на мястото за съхранение на данни или чрез избор на свободен капацитет, или чрез поставяне на времеви граници


Целеви пазари и наличност
SANWatch ще излезе на пазара през юни 2007. Snapshot функционалността ще може първоначално да се лицензира с подсистемата EonStor A16F-G2430 и след това да премине към други ASIC400-базирани EonStor продукти.


За Infortrend
Фокусирана върху технологиите за съхранение на данни с RAID от основаването си през 1992, Infortrend проектира, произвежда и продава междуплатфромени и високопроизводителни RAID решения. Компанията е специализирана в изработката на системно осигуряване, дрйвери, ASIC дизайн и разработка на RAID контролери и подсистеми, които са подходящи за мрежа за съхранение на данни (SAN) и поддържат Fibre Channel, SCSI, ATA и SATA интерфейси. Проектирани да бъдат гъвкави, ценово ефективни и богати на възможности, продуктите на Infortrend са достъпни чрез световна мрежа от OEM и дистрибутори. Компанията е основана през 1993г. Акциите на Infortrend се търгуват на Тайванската стокова борса. За повече информация посетете www.infortrend.com.
###
Infortrend, EonStor и RAIDWatch са търговски марки или запазени търговски марки на Infortrend Technology, Inc. Всички останали марки са собственост на съответните фирми.