НОВИНИ

Arima Computer Corp. представя GW100 Събота, 11 Юни 2005

- Тайпе, Тайван R.O.C., 8 юни 2005 - GW100 е проектиран на основата на чипсета 955X на Intel, който поддържа новите серии 8xx Intel Dual-Core Pentium D процесори, процесорите Pentium 4 Prescott, Celeron D и Pentium 4 Extreme Edition с FSB до 1066MHz, което значително повишава производителността за игри, обработване на дигитални данни и други приложения с високи процесорни изисквания.

GW100 поддържа до 8GB двуканална DDR2 533/667 памет с един PCI-Express x16 слот за графична карта и аудио, осигурява несравнима гъвкавост и производителност при обработване на големи масиви данни и работа с мултимедийни продукти. В допълнение четирите SATA порта дават до 3Gbps нива на трансфер, благодарение на технологията за съхранение на данни Intel Matrix Storage Technology, която поддържа 0, 1, 5 и 10 RAID нива и повишава надеждността и производителността.

„Създаден на базата на dual-core Intel Pentium процесор и чипсета 955X на Intel, GW100 дава на клиентите производителност и надеждност, за да реализират пълния потенциал на своите приложения и предлага несравнима производителност за различни комплексни задачи”, каза LienChin Tsai, CTO за Arima Computer Corp.

През юли тази година GW100 ще бъде пуснат за масово производство, в момента Arima предлага пробни модели.

За Arima Group Inc.
Arima е водеща компания в световен мащаб при дизайна за продукти и производствени услуги за ИТ и потребителски електронни продукти, също така доставка на продукти и следпродажбен сервиз. От 1987 Arima непрестанно инвестира в разработката на нови технологии, като едновременно с това произвежда качествени продукти, реализирани с най-иновативните решения в областта. Световното представителство (www.arima.com.tw) се намира в Тайван, представителството за Северна Америка (www.arimacorp.com) е в Силициевата долина. Arima предлага производствен сервиз и R&D услуги в Тайван, Китай, Европа и Северна Америка. Информация за сървърните продукти на Arima можете да намерите на адрес: http://www.arima.com.tw/server