НОВИНИ

Arima Computer Corp. представи SW300, SW3001U и SW3002U. Вторник, 31 Май 2005

- Тайпе, Тайван R.O.C., 31 май 2005 – за да увеличи производителността и повиши работата на сървъра в мрежа, Arima Computer Corp. предложи сървърната дънна платка SW300 и barebone системите SW3001U и SW3002U, базирани на съвременните Dual-Core AMD Opteron™ процесори и осигуряващи Infiniband решение.

SW300 е проектиран на базата на сървърните I/O схемни набори HT-2000 и HT-1000 на Broadcom, които гарантират безпроблемната интеграция на процесорите AMD® Opteron™ с несравнимата пропускателна способност от 2000MT/s на HyperTransport™ шината. SW300 поддържа до 32 GB DDR400 памет с ECC, което осигурява баланса между използвано пространство и консумирана мощност от паметта.

SW300 има двоен 10 Gb/s InfiniBand порт с PCI express интерфейс на Mellanox за висока производителност при свързване на няколко компютъра. аботи без външна памет и постига оптимален баланс между цена и производителност. В допълнение SW300 има четири порта, в които е интегриран SATA2 с RAID 0, 1, 10 и поддържа Ultra 320 SCSI за клиентите, които желаят да използват техните SCSI хард устройства.

От друга страна, SW300 има вградени два Gigabit Ethernet порта, гарантиращи баланс при натоварване и непрекъсваемост на работния процес при грешки, които правят дънната платка незаменима за всички системи, работещи в динамични среди.

SW300 има вариант в 1U barebone V SW3001U, който поддържа SCSI backplane с две бързосменяеми устройства. Освен това SW3001U може да приспособи една riser карта към пълния интерфейс на PCI Express x8 или PCI-X 133MHz. SW3002U поддържа SCSI backplane със шест бързосменяеми устройства и допълнително захранване.

„За да увеличите възможностите на паметта, да постигнете по-голяма производителност на широколентовите устройства и да осигурите добра гъвкавост при решенията за съхранение на данни, SW310 е най-добрият избор, който можете да направите”, каза LienChin Tsai, CTO на Arima Computer Corp.

„Arima произвежда отлични сървърни продукти, базирайки се на водещите в индустрията технологии за сървъри и съхранение на данни на Broadcom. Тези сървърни платформи осигуряват най-добрата интеграция в сравнение с останалите на пазара”, каза Wei-Ai Tai, Маркетинг директор на Broadcom Corporation.

През второто тримесечие на тази година в масово производство ще бъде пуснат SW300, а barebone системите SW3001U, SW3002U – скоро след него.

За Arima Group Inc.
Arima е водеща компания в световен мащаб при дизайна за продукти и производствени услуги за ИТ и потребителски електронни продукти, също така доставка на продукти и следпродажбен сервиз. От 1987 Arima непрестанно инвестира в разработката на нови технологии, като едновременно с това произвежда качествени продукти, реализирани с най-иновативните решения в областта. Световното представителство (www.arima.com.tw) се намира в Тайван, представителството за Северна Америка (www.arimacorp.com) е в Силициевата долина. Arima предлага производствен сервиз и R&D услуги в Тайван, Китай, Европа и Северна Америка. Информация за сървърните продукти на Arima можете да намерите на адрес: http://www.arima.com.tw/server