НОВИНИ

Arima Computer Corp. представи NV300 Понеделник, 11 Април 2005

- Тайпе, Тайван R.O.C., 11 април 2005 - NV300 е проектиран на базата на чипсети Nvidia nForce Professional 2200 и AMD8131, които гарантират безпроблемната интеграция с dual core процесорите AMD® Opteron™ с несравнимата 2000MT/s пропускателна способност на HyperTransport™ шината. NV300 поддържа до 32 GB DDR400 памет с ECC, което осигурява баланса между използвано пространство и мощността на паметта.

Платформата NV300 е с PCI Express core-logic решение за компютърни платформи, базирани на Dual core AMD Opteron процесори, предлагащи пълна поддръжка на 32 и 64-битови машини за Linux и Microsoft Windows среди. NVIDIA nForce Professional MCP използва скалируема, иновативна едночипова архитектура, която осигурява редица технологични възможности, като RAID технология за съхранение на данни и вграден Gigabit Ethernet контролер, което повишава цялостната ефикасност и производителност на системата.

„Днес е изключително интересно да си в бизнеса с работни станции. Arima винаги е предлагала на своите клиенти водещите решения при бизнес системите. В многообразието, предлагано на пазара, работната станция NV300 дава на клиентите си несравнима производителност, както и качествено ново ниво на визуализация, което я прави идеалното допълнение към продуктовата линия на Arima”, каза Jim Fang, Президент на Arima Computer Corp.

NV300 ще бъде пуснат в масово производство през второто тримесечие на тази година, през май може да получите мостри.

За Arima Group Inc.
Arima е водеща компания в световен мащаб при дизайна за продукти и производствени услуги за ИТ и потребителски електронни продукти, също така доставка на продукти и следпродажбен сервиз. От 1987 Arima непрестанно инвестира в разработката на нови технологии, като едновременно с това произвежда качествени продукти, реализирани с най-иновативните решения в областта. Световното представителство (www.arima.com.tw) се намира в Тайван, представителството за Северна Америка (www.arimacorp.com) е в Силициевата долина. Arima предлага производствен сервиз и R&D услуги в Тайван, Китай, Европа и Северна Америка. Информация за сървърните продукти на Arima можете да намерите на адрес: http://www.arima.com.tw/server