НОВИНИ

Arima Computer Corp. представи двупроцесорната дънна платка SW330 Сряда, 26 Октомври 2005

- Тайпе, Тайван R.O.C., 26 октомври 2005 - за да увеличи производителността и повиши работата на сървъра в мрежа, Arima Computer Corp. представи сървърната дънна платка SW330, базирана на съвременните Dual-Core AMD Opteron™ процесори, осигуряваща максимална памет на системата от 64GB и Infiniband решение.

SW330 е проектиран на базата на сървърните I/O чипсети HT-2000 и HT-1000 на Broadcom, които гарантират безпроблемната интеграция на процесорите AMD® Opteron™ с несравнима пропускателна способност на HyperTransport™ от 2000MT/s. SW330 осигурява 16 DIMM слота (8 DIMM слота на процесор) и поддържа до 64 GB DDR400 памет с ECC, което осигурява баланса между капацитета и цената на паметта.


SW330 предлага двоен 10 Gb/s InfiniBand порт с PCI express интерфейс от Mellanox за висока производителност при свързване на няколко устройства, която функционира без външна памет, за да постигне оптимален баланс цена/производителност. В допълнение, SW330 има четири порта, в които е интегриран SATA2 и поддържа Ultra 320 SCSI за клиентите, които желаят да използват техните SCSI хард дискове.


От друга страна SW330 има вградени два Gigabit Ethernet порта на Broadcom, осигуряващи баланс при натоварване и непрекъсваемост на работния процес при грешки, които правят дънната платка незаменима за всички системи, работещи в динамични среди.


„За да увеличите възможностите на паметта, да постигнете по-голяма производителност и висока пропускателна способност, както и добра гъвкавост при решенията за съхранение на данни, SW330 е най-добрият избор, който можете да направите”, каза LienChin Tsai, CTO на Arima Computer Corp.


През ноември тази година дънната платка SW330 ще бъде пусната в масово производство.


За Arima Group Inc.

Arima е водеща компания в световен мащаб при дизайна за продукти и производствени услуги за ИТ и потребителски електронни продукти, също така доставка на продукти и следпродажбен сервиз. От 1987 Arima непрестанно инвестира в разработката на нови технологии, като едновременно с това произвежда качествени продукти, реализирани с най-иновативните решения в областта. Седалището на фирмата (www.arima.com.tw) се намира в Тайван, представителството за Северна Америка (www.arimacorp.com) е в Силициевата долина. Arima предлага производствен сервиз и R&D услуги в Тайван, Китай, Европа и Северна Америка. Информация за сървърните продукти на Arima можете да намерите на адрес: http://www.arima.com.tw/server