НОВИНИ

Arima осъвременява продуктите си за новото поколение процесори AMD Opteron с dual core технология. Вторник, 31 Май 2005

- Тайпе, Тайван R.O.C., 31 март 2005 – за да осигури на клиентите, използващи решения на основата на процесорите AMD Opteron, Arima добави поддръжка на следващото поколение процесори dual core AMD Opteron за всичките си сървърни и barebone системи.

Клиентите, ползващи multi-thread приложения, ще имат най-голяма полза от dual core процесорите, както и от техните възможности при производителността, и така ще получат най-доброто на пазара като съотношение производителност за ват.

Всички съществуващи и нови продукти на Arima, базирани на процесорите AMD Opteron ще поддържат технологията dual core чрез обновяване на BIOS-а.

1. HDAMA Rev.G
2. SW500
3. SW300
4. SW310
5. NV300


За Arima Group Inc.
Arima е водеща компания в световен мащаб при дизайна за продукти и производствени услуги за ИТ и потребителски електронни продукти, също така доставка на продукти и следпродажбен сервиз. От 1987 Arima непрестанно инвестира в разработката на нови технологии, като едновременно с това произвежда качествени продукти, реализирани с най-иновативните решения в областта. Световното представителство (www.arima.com.tw) се намира в Тайван, представителството за Северна Америка (www.arimacorp.com) е в Силициевата долина. Arima предлага производствен сервиз и R&D услуги в Тайван, Китай, Европа и Северна Америка. Информация за сървърните продукти на Arima можете да намерите на адрес: http://www.arima.com.tw/server