НОВИНИ

Areca ARC-1280 печели наградата за иновация на Intel Server & Storage Вторник, 17 Април 2007

- Пекин, Китай, 17-ти април 2007 - Тайпе, Тайван, 20 юни 2006 - Areca Technology Corporation, световен разпространител на PCI-X, PCI-Express SATA ll RAID адаптери, услуги и клиентски решения, днес оповести, че Areca ARC-1280 спечели наградата за иновации на Intel® Server & Storage. Наградата за иновации на Intel® Server & Storage е създадена, за да признае иновациите на компаниите при Intel® архитектурно базирани сървъри и платформи за съхранение на данни и демонстрира повишаване на производителността, заедно с новото продуктово решение.


Новият продукт ARC-1280 PCI Express за SATA II и Fibre за SAS хост Bus адаптери отговаря на необходимостта от повишена производителност и осигурява непрекъснато ниво на трансфер от над 771 MB/sec. Комбинирането на няколко характеристики на дизайна гарантира тези стойности на производителността, включително хардуерно ускорен RAID, нова архитектура на шините за DDR памет и конфигурации с двойни шини, включително и допълнителния PCI Express слот. Повечето от тези характеристики станаха възможни благодарение на Intel® IOP341 архитектурно базираната Intel® XScale® и двуядрените Intel® IOP342 I/O процесори, на които разчита Areca, за да осигури висока пропускателна способност, необходима да затвори дупката при производителността.


„Имаме честта Intel да признае иновативния продукт на Areca - ARC-1280 за необходимия компонент към системите им. Тази награда показва също нашето успешно партньорство с Intel”, каза Билиън Ву, CEO, Areca Technology Corporation. „Съвместната работа на лидерите в индустрията отбелязва новите достижения при съхранението на данни, при които стандартизираните продукти за съхранение на информация са по-бързи, по-полезни, осигуряват повече възможности за избор на клиентите и широка гама от технически характеристики.”

Знаем, че потребителите ни имат голямо доверие и очакват от нас да доставяме надеждни технологии и качествени услуги. Отнасяме се много отговорно към тези очаквания и непрестанно търсим нови решения, за да доставяме съвременни продукти и услуги за всеки клиент.

Победителите при Intel сървърите и иновационните системи за съхранение на данни: http://www.intel.com/idf/serverawards.htm