НОВИНИ

Areca анонсира новото си решение за Microsoft Multipath Вторник, 31 Май 2005

- Тайпе, Тайван, 31 май 2005 - Areca Technology Corporation (ARECA), водещ доставчик на външни и вътрешни SATA ll RAID контролери с функция RAID 6, обяви днес, че линиите от външни RAID контролери осигуряват пълна поддръжка на сървър базираното приложение Multipath I/O (MPIO) за Microsoft Windows.


Драйвърът на Areca използва Multipath I/O на Microsoft, за да достави на клиентите си сигурно корпоративно решение за съхранение на данни. Клиентите незабавно ще се възползват от предимствата на по-високите нива на системна производителност и достъпност благодарение на баланса в продуктите за съхранение на данни на Areca. Преди MPIO да излезе на пазара бяха необходими хиляди долари за подходящ софтуер, гарантиращ по-висока сигурност – сега Areca предлага по-висока сигурност като пакетно решение с продуктите си.

Multipath I/O дава възможност да използвате повече от една физическа четяща/записваща линия, за да управлявате устройството за съхранение на данни, като подобрява надеждността на системата и нейната достъпност чрез баланс при натоварването на I/O трафика. При управлението на устройства за съхранение на данни, при които запазването на данните е от първостепенно значение, Multipath I/O осигурява допълнителна поддръжка, предотвратяваща загубата на данни или грешки в системата. Multipath I/O на Microsoft предлага стандартна връзка за комуникация между устройствата за съхранение на данни и Windows сървъра.

„ИТ професионалистите изискват ценово-ефективни решения за съхранение на данни, които да повишат сигурността при достъп до данните, да обединят запазените на сървъра файлове и да поддържат приемственост при бизнес решенията”, каза Bob Muglia, вицепрезидент на Отдел за корпоративни решения за съхранение на данни към Microsoft. „С готовите корпоративни приложения като Multipath I/O, Windows Storage Server 2003 посреща нуждите от ефективни решения за съхранение на данни, и то на ниска цена.”

За повече информация за технологиите за съхранение на данни Microsoft® Multipath I/O, моля посетете уебсайта на Microsoft на адрес:
http://www.microsoft.com/windowsserver2003/technologies/storage/mpio/default.mspx


За редакторите:

Areca Technology Corporation проектира и произвежда продукти за съхранение на данни за всички области на пазара, включително DAS, NAS и SAN. Всички PCI, SCSI и контролери за Fiber Disk устройства поддържат голям брой RAID нива, включващи 0, 1, 3, 5, 6, 10 или JBOD. Areca произвежда собствени ASIC, високоскоростни IDE контролери и RAID 6 устройства за постигане на висока пропускателна способност и надеждност. Усилията на компанията са фокусирани върху проучването и разработката на технологии за дискови устройства, отличаващи се с бърза производителност, висока степен на надеждност и по-ниски цени в сравнение с тези на конкурентните дискови устройства.


Areca е регистрирана търговска марка на Areca Technology Corporation. Всички останали имена и имена на продукти са търговски марки или регистрирани търговски марки на съответните фирми.