НОВИНИ

AMCC представя иновативни 3WARE RAID решения за аудио, видео и ефирни приложения на NAB 2007 Понеделник, 16 Април 2007

- Лас Вегас, Невада, 16-ти април 2007 - Applied Micro Circuits Corporation (AMCC) [NASDAQ: AMCC] ще демонстрира своите водещи в индустрията RAID технологии в демо продукти, които ще насочат вниманието към истинския хардуерен RAID в системи, вариращи от десктоп до data center на изложението National Association of Broadcasters (NAB)SM 2007, стартиращо днес. Продуктовата демонстрация ще наблегне на производителността, стойността и компактността при съхранението на данни, предлагано от 3ware 9650SE – най-новият член на 3ware Serial ATA RAID контролерите, използващи RAID 6. Демонстрацията ще се състои на щанда на AMCC - № 1538 на изложението NAB в Лас Вегас, Невада, от 16-ти до 19-ти април.


3ware Sidecar на AMCC – външно решение за съхранение на данни, насочено към нуждите на аудио, видео и ефирните продукции – предлага несравнима защита на данните за креативните продуценти, използващи PC работни станции, Apple® Mac Pro™и Power Mac® G5. Посетителите на щанда на AMCC ще се срещнат с независимия музикален продуцент Стивън Бюрих, който използва 3ware Sidecar за аудио записи и плейбек в продуктово демо.
Бюрих ще покаже превъзходството на 3ware Sidecar в производителността и достъпността на данните при четене и запис на аудио файлове в системата за съхранение на данни, като създава оригинални творби в реално време.

Г-н Бюрих е направил 3ware Sidecar незаменим компонент в своето студио, интегрирайки решението като основно устройство за съхранение на данни за големи аудио и видео проекти. „Преди да инсталирам Sidecar, трябваше да правя бекъпи на DVD или на отделен компютър с устройство за касети”, каза Бюрих. „Само обемът на видео файловете за съхранение превръщаше бекъпа в неспиращ кошмар. Мога да работя на Mac или PC и спокойно да съхранявам до шестнайсет 24-битови песни, без да превиша капацитета на 3ware Sidecar”.

Rorke Data® ще подарява 3ware Sidecar на изложението NAB. За да спечелите, се регистрирайте, на щанда или на AMCC, или на Rorke Data (щанд SL3714). „Очаровани сме да работим с AMCC”, каза Джо орк, вицепрезидент на отделите за маркетинг и бизнес развитие на Eden Prairie, Minn. – част от Rorke Data, Inc. „Иновативните RAID продукти на AMCC са изключително подходящи за нуждите на продуцентите на дигитално видео, които изискват висока производителност и скалируемост за техните приложения за реализиране на продукция и съхранение на данни.”

Новият 24-портов 3ware 9650SE-24M8 RAID контролер ще бъде показан също така и в система, която използва два контролера, свързани към 48 висококапацитетни SATA устройства, създавайки RAID решение за съхранение на данни, което ще отговори на условията и на най-взискателните приложения за съхранение на данни. 3ware 9650SE 24M8 осигурява скорости на пропускателна способност на RAID 6 от около 700MB/s - до 300% по-бързо в сравнение с конкурентните контролери.

Преминаването към SAS

Преминаването към Serial-attached SCSI (SAS) ще осигури повече възможности за свързване за аудио и видео продуцентите, които очакват по-добра скалируемост за техните дигитални медия приложения. AMCC ще представи функционалностите на своите 3ware RAID контролери, разширени с поддръжка на SAS, в система, която осигурява по-големи възможности за свързване и надеждност, изключително подходяща за приложения с многобройни транзакции.

„ адваме се, че NAB ще е мястото, където ще представим иновациите на AMCC при технологиите за съхранение на данни, осигуряващи производителността, стойността и компактността, която потребителите очакват”, каза Скот Клиланд, маркетинг директор на AMCC Storage. „По броя потребители на 3ware, участващи на NAB, можем да съдим, че нашите SATA RAID решения са идеални за широколентовите медия приложения.”

За NAB 2007
NAB е най-голямото изложение за електронни медии, представящо развитието, доставката и управлението на професионално видео и аудио оборудване по цял свят. NAB 2007 ще се състои в Лас Вегас от 14 до 19 април. За повече информация за конференцията, моля, посетете www.nabshow.com.


За AMCC
AMCC съчетава хардуер и софтуер, за да създаде SATA решения с висока производителност и капацитет за бързорастящия пазар за устройства за съхранение на данни в глобален мащаб. Първата линия от многопортови серийни ATA RAID контролери – семейството продукти 3ware SAS и SATA RAID решенията за съхранение на данни са ценово ефективни, високо производителни, с голям капацитет за компании и потребители по цял свят в приложения като disk-to-disk backup, near-line и мрежово свързано (network-attached) (NAS) съхранение на данни, обработка на видео и високоскоростни изчисления. Централният офис на AMCC се намира в Сънивейл, Калифорния с търговски и технически отдели по цял свят. Повече информация можете да получите на адрес www.amcc.com или http://www.3ware.com