НОВИНИ

AMCC поставя нов стандарт за хардуерните SATA II RAID устройства с високопроизводителните 3ware 9550 Вторник, 20 Септември 2005

- Сънивали, Калифорния, 20 септември 2005 - Applied Micro Circuits Corporation (AMCC) [NASDAQ: AMCC] представи днес новото поколение RAID контролери. 3ware 9550SX е с 200% по-бърз от предишното поколение контролери на компанията - 9500S, гарантира скорост при RAID 5 запис от над 380MB/sec и при RAID 5 четене – от над 800MB/sec, също така поддържа Serial ATA 2.5 спецификация и PCI-X хост интерфейс.

Семейството продукти 3ware 9550SX се базира на седмото поколение fabric storage с non-blocking архитектура на AMCC, включваща най-добрата производителност и многофункционалност от хардуерните RAID контролери, разработка на компанията.

9550SX се характеризира със StreamFusion алгоритъм за динамично разпределяне на кеша за оптимизиране на производителността при multi-stream sequential I/O приложения, StorSave, оптимизация на производителността в критични RAID режими и наградената свързваща система Multi-lane. Новите flagship серии предлагат повишена производителност с 3Gb/s скорост и поддръжка на Native Command Queuing (NCQ).

„Серийните ATA II системи станаха най-надеждният корпоративен интерфейс и в комбинация с 3ware 9550SX са устройствата, които гарантират максимална производителност за приложенията в и извън центъра за съхранение на данни”, каза Faye Pairman, Вицепрезидент и мениджър на AMCC Storage Business. „Тази комбинация ще отвори пазара за Serial ATA системи, като замени по-старите технологии с нови с по-висока производителност и надеждност и на по-ниска цена. С представянето на новата продуктова линия 3ware 9550SX, AMCC доказа, че ще предлага RAID решения, които съществено ще подобрят ценовата парадигма както за корпоративните клиенти, така и за останалите пазарни сегменти.”

Сериите 3ware 9550SX-4LP 4-port kit и 3ware 9550SX-8LP 8-port kit, с нископрофилен форм фактор, се предлагат с MSRP на цена от $395 и съответно $595. 12-port и 16-port kit ще бъдат на пазара по-късно през 2005 на цени от $795 и $995 с MSRP. Продуктите от серията 3ware 9550SX са с тригодишна гаранция и са съвместими с Microsoft® Windows® 2003/XP/2000, Red Hat® Linux, SuSE® Linux и FreeBSD операционни системи.

Представяне на компанията

AMCC осигурява основните елементи за обработването, преместването и съхранението на информация. Фирмата е фокусирана върху системи за високопроизводителни, интегрирани в чип, хардуерни и софтуерни решения за WAN мрежи, интегрирани системи, мрежи за съхранение на данни (SAN) и бързорастящи пазари като SATA RAID.
Централният офис на AMCC е в San Diego, California и има търговски и производствени офиси в цял свят. За допълнителна информация за AMCC посетете нашия сайт на адрес http://www.amcc.com.