НОВИНИ

Adsys Group стана ексклузивен дистрибутор на Areca Technology Corporation за България Вторник, 28 Юни 2005

- София, 28 юни 2005 г., Adsys Group обяви, че в средата на месец юни е подписала договор за дистрибуция с тайванската компания Areca Technology Corporation. Фирмата е доставчик на решения за всички сегменти от пазара на системи за съхранение, в това число за изграждане на DAS, NAS и SAN. Всички PCI, SCSI и Fibre Disk Array контролери на тайванската фирма поддържат RAID нива 0, 1, 3, 5, 6,10 или JBOD.
Според договора, българската компания става ексклузивен дистрибутор на Areca Technology Corporation за територията на страната. Adsys Group ще предлага всички решения на тайванския производител, които включват външни и вътрешни RAID контролери и PCI RAID карти. От компанията обявиха, че ще акцентират на вътрешните RAID подсистеми, които позволяват свързване на PCI-X или PCI-Express контролер към SATA II дискове.
„Areca Technology Corporation е интересна компания, която предлага уникални възможности, като използването на RAID 6», коментира Владимир Каравелов, технически директор на Adsys Group. «Това осигурява значително по-голяма стабилност при работа с големи дискови масиви, тъй като предотвратява загубата на данни. При използването на технологията RAID 6 данните са защитени даже и в случай на отпадането на втори диск от масива”.
От Adsys Group обявиха още, че първите доставки на продукти с марката Areca Technology Corporation вече са в България.


За повече информация:
Владимир Каравелов,
Тел. 9872412
e-mail: office@adsysgroup.com


За Adsys Group
Adsys Group е основана през 1997 година като частна фирма за търговия и извършване на услуги в областта на компютърната техника - софтуер и хардуер. От 2002 година започва собствен внос на сървърни компоненти от Европа и Тайван.
Пред 2004 година фирмата е призната като участник в TOP10 асемблатори и като TOP5 сървърни интегратори. За повече информация: www.adsysgroup.com


За Areca Technology Corporation
Areca Technology Corporation е основана през 1999 г. в Тайван от екип от инженери с повече от 15-годишен опит в областта на disk array relation firmware/BIOS, софтуерните приложения, драйверите за устройства и технологията ASIC. Компанията разработва собствени решения, базирани на технологията ASIC, както и високоскоростни IDE контролери и RAID 6 двигатели. За повече информация: www.areca.com.tw