НОВИНИ

Adsys Group става ексклузивен дистрибутор на сървърните дънни платки на Arima Group Понеделник, 25 Юли 2005

- София, 25 юли 2005 г. Adsys Group обяви, че става ексклузивен дистрибутор на сървърните решения на Arima Group. Тайванската компания е един от най-големите производители на преносими компютри, мобилни телефони, а в последните 4 години и в областта на сървърните платформи. Със собствен капитал от 650 милиона долара и 12 000 служители се нарежда сред най-големите и иновативни производители в света. През последните две години Arima Group фокусира усилията си върху изграждането на дистрибуторска мрежа за сървърни продукти в Европа. На българския пазар компанията ще си партнира директно с Adsys Group.
Adsys Group ще внася сървърните решения на тайванската компания, които включват дънни платки за Intel или AMD платформи. Поддържат както 32-, така и 64-битова архитектура, а също и процесори с две ядра. Подходящи са за вграждане в tower и rack сървъри.
„Arima Group разполага със собствени развойни екипи и производствени мощности, така че се нарежда сред водещите реални производители”, коментира Владимир Каравелов, технически директор на Adsys Group. „Наред с това, компанията е ОЕМ/original equipment manufacturer/ и ODM/оriginal design manufacturer/ партньор на много фирми за дънни платки.”, допълва той.
Първите дънни платки от Arima Group ще бъдат достъпни в България от края на месец юли. Adsys има намерението да предложи на своите партньори едни от най-добрите дилърски условия предлагани на българския пазар като висококвалифицирана поддръжка и консултации, както и гъвкави складови наличности, бърза гаранционна подмяна, и price protection на складовите наличности.

За повече информация:
Владимир Каравелов,
Тел. 9872412
e-mail: vlado@adsysgroup.com


За Adsys Group
Adsys Group е основана през 1997 година като частна фирма за търговия и извършване на услуги в областта на компютърната техника - софтуер и хардуер. От 2002 година започва собствен внос на сървърни компоненти от Европа и Тайван.
Пред 2004 година фирмата е призната като участник в TOP10 асемблатори и като TOP5 сървърни интегратори. За повече информация: www.adsysgroup.com


За Arima Group
Arima Group е основана през 1989 г. в Тайван. Компанията е водещ доставчик на услуги. Главната квартира се намира в Тайван, като компанията оперира успешно в Тайван, Китай, Япония, САЩ и Европа. За нея работят повече от 12 хиляди служители и над 2 хиляди души R&D персонал в световен мащаб. Има развойни звена в повече от 10 държави и собствени производствени мощности в 5 страни по света. За повече информация: www.arima.com.tw