НОВИНИ

Продуктите на Cyber Power вече се предлагат на българския пазар от ADSYS Петък, 02 Декември 2022

-

Портфолиото включва монофазни и трифазни UPS устройства, инвертори, модули за системи за възобновяема енергия, PDU, продукти за защита от пренапрежение, софтуерни решения за управление и аксесоари.

Cyber Power

Основаната през 1997 г. фирма в момента продава в 140 страни, има 6 фабрики, 2 развойни центъра с екип от над 350 души в Тайван и САЩ и общо над 3000 служителя. Cyber Power има регистрирани и над 200 международни патента за технологии и дизайн. Към момента продуктите на компанията защитават повече от 100,000,000+ устройства по целия свят.

Като глобален пазарен дял Cyber Power заема 4-та позиция при монофазните UPS и 2-ра позиция в Северна Америка. Иновативният дизайн и технологии на фирмата ѝ отреждат първа позиция по отношение на икономията на енергия при монофазните UPS със собствена консумация под 9 W, дори в категорията 3 kVA. Това носи значителни икономии не само на клиентите на Cyber Power, но и екологични ползи за цялата планета.

В сегмента на центровете за данни Cyber Power е в Топ 20 на глобалните доставчици с широко портфолио от продукти, които са напълно сертифицирани за използване с CISCO, VMWare, Microsoft, XenServer, Linux, macOS и други платформи.

Гамата DC-UPS е също толкова впечатляваща и извежда Cyber Power на лидерската позиция при Optical Line Power Backup системите (FTTx) с клиенти като British Telecom, AT&T, Verizon, Nokia, Tellabs и др.

Клиентите на ADSYS вече имат достъп до всички тези продукти като голяма част от основните модели се поддържат на склад. Те могат да се възползват от технологиите и опита на Cyber Power, за да получат балансирано решение, в което хардуера и софтуера работят съвместно, за да осигурят образцова надеждност на системите и водеща икономия на енергия.

"Доверихме се на ADSYS като партньор с опит, който може да реализира потенциала на българския пазар. Cyber Power на сто процента подкрепя своя дистрибутор не само по отношение на продажбите, но и при поддръжката на нашите продукти," каза Джордж Какавос, продуктов мениджър за Европа в Cyber Power.

Повече информация за наличностите и цените на продуктите на Cyber Power са налични на сайта на ADSYS: adsysgroup.com.