НОВИНИ

Нови сървъри Supermicro с процесори AMD EPYC 7003 с технология AMD 3D V-Cache Понеделник, 28 Март 2022

-

Supermicro представи новите сървъри от фамилиите SuperBlade, TwinPro и двупроцесорните Ultra с новите процесори AMD EPYC 7003 с технология AMD 3D V-Cache. Те ще предложат подобрена производителност за технологични и инженерни приложения като симулации с висока резолюция, CAE и др.

L3 кешът е нараснал до 768MB и позволява много по-голям обем от данни да са бързо достъпно за процесора. По този начин се увеличава и изчислителната плътност на новите сървъри и се подобрява TCO заради по-ниската консумация на енергия и необходимост от поддръжка. Новите чипове идват с технология AMD Infinity Guard - модерна функция за сигурност, която намалява риска при зареждане на операционната система и обработка на критични данни.

SuperBlade държи световния рекорд за SPECjbb 2015-Distributed critical-jOPS и max-jOPS, регистрирайки до 17% по-висока производителност с процесори AMD EPYC 7003 с AMD 3D V-Cache в сравнение със същите модели без увеличения кеш.

Supermicro SuperBlade с AMD EPYC 7003 процесори с AMD 3D V-Cache, имат до 20 процесора в 8U шаси, до 40 TB памет и включват мрежов суич. Споделените системи за захранване и охлаждане намаляват енергопореблението.

Системите Supermicro Twin могат да съдържат до четири сървъра в компактно 2U шаси. Supermicro TwinPro са с гъвкави възможности за съхранение и мрежови опции, а Supermicro FatTwin са проектирани за среди с висока плътност, където работят много дискретни сървъри с голям обем съхранявани данни и връзки в рамките на единично шаси.

Сървърите Supermicro Ultra са с традиционни форм-фактори 1U или 2U и висока производителност от два процесора. Те включват и широк набор от I/O опции и голям обем оперативна памет.

Можете да поръчате най-новите модели сървъри Supermicro в ADSYS.