НОВИНИ

Новите компактни NAS Synology DiskStation DS224+ и DS124 предлагат подобрена производителност Понеделник, 14 Август 2023

-

Захранвани от многофункционалната операционна система Synology DiskStation Manager (DSM), тези устройства за съхранение предлагат цялостни инструменти за защита и управление на важни данни, отдалечен достъп до файлове и наблюдение на физически обекти, и всичко това в компактен десктоп формат.

Synology DS224+&DS124

Pационализирано управление на файлове с достъп отвсякъде

DS224+ и DS124 осигуряват интуитивно управление на файлове и споделяне със Synology Drive - решение за частен облак, съчетаващо междуплатформен достъп с разширени контроли за поверителност. Професионалистите във всички области могат да бъдат по-продуктивни с удобството да работят отвсякъде и простотата на централизираните данни.

Научете повече за управлението на файлове

Pазнообразни методи за бекъп за по-добра непрекъснатост на бизнеса

Новите устройства на Synology предлагат множество начини за архивиране на данни. Потребителите могат да ги използват за непрекъснато или ръчно архивиране на работни станции, лаптопи и мобилни устройства или като следват създаден от потребителя график за цялостен бекъп на Windows и macOS системи.

За повишено ниво на защита потребителите могат да създават резервни копия на папките, системните настройки и софтуерните пакети, съхранени на тяхното устройство Synology, като ги запазват в облака, на вторични системи Synology и на външни устройства. Освен това потребителите могат да създават моментни снимки на данните на устройството си за бързо възстановяване, които от своя страна могат да се съхраняват локално или отдалечено.

Научете повече за защитата на данните

Pеализирайте собствено видеонаблюдение

С поддръжка за повече от 8300 валидирани IP камери и ONVIF устройства, системата за управление на видео на Synology Surveillance Station (VMS) трансформира DS224+ и DS124 в мощна платформа за управление и запис на материали от видеонаблюдение. Потребителите могат бързо да настройват и управляват камери чрез подлежащ на персонализиране интерфейс, което улеснява криптирането и архивирането на записи.

Добавянето на опционален двоен запис към Synology C2 Surveillance позволява съхраняване на материали в облака за подобрен отдалечен достъп и като допълнителен архив. Криптирането от край до край защитава потоците от неоторизиран достъп, а записът с ниска латентност гарантира, че кадрите се записват до последните секунди, преди потокът от камерата да стане недостъпен.

Научете повече за Surveillance Station

DS124: Оптимизирани работни процеси за професионалисти

DS124 е специално създаден, за да помогне на собствениците на малък бизнес и професионалистите да повишат своята продуктивност чрез консолидиране на техните данни. Независимо дали в офиса или в движение, мобилните приложения за Synology Photos и Synology Drive позволяват безпроблемно архивиране и синхронизиране на файлове. Синхронизирането при поискване дава на потребителите възможността да прехвърлят голяма част от своите локално съхранени данни към DS124, минимизирайки необходимостта от скъпи надстройки за съхранение на лаптопи и работни станции.