НОВИНИ

Какво предлага новата Synology RackStation RS18017xs+ Понеделник, 20 Март 2006

-

Ключови особености

6-ядрен процесор Intel Xeon D-1531
16 GB оперативна памет DDR4 ECC RDIMM с възможност за разширение до 128 GB
Два порта 10GBase-T с възможност за поддръжка на 10GbE мрежова интерфейсна карта
2U корпус с 12 отделения за дискове SAS/SATA

Мощно решение за съхранение на данни

Сървърът RS18017xs+ е създаден за гъвкаво управление на съхранението на данните със свръхвисока производителност - Последователна пропускателна способност при четене над 4800 MB/s и 568 000 последователни операции за вход-изход. Модулът памет DDR4 RDIMM с функции за поправяне на грешки и поддръжка на 10GbE сързаност гарантира висока производителност и точност на данните при изпълнение на критично важни задачи.

Мащабируемост и надеждност

RS18017xs+ осигурява широки възможности за мащабиране на хранилищата за данни чрез включване на устройства за разширения Synology Expansion Unit RX1217sas и RX2417sas в най-различни комбинации. Възможността да се включат до 7 устройства за разширение позволява на компаниите постепенно да увеличават своите мощности за съхранение на данни. Общият брой включени дискове може да бъде 180 или 96 при използване на разширения Synology RX2417sas или RX1217sas съответно.

Сертифицирани решения за сторидж виртуализация

Системата за съхранение на данни Synology iSCSI поддържа повечето решения за виртуализация, повишавайки ефективността на работата им с помощта на прости интерфейси за управление. Интеграцията с VMware vSphere 6 и VAAI помага за намаляване на натоварването при операциите свързани с обръщение към запаметяващото устройство и за оптимизиране на изчислителната ефективност. Поддръжката на технологията Windows Offloaded Data Transfer (ODX) ускорява трансфера на данни и темповете на миграция. Поддръжката на услугата OpenStack Cinder превръща вашия NAS сървър Synology в компонент от блоково хранилище.

Btrfs: ефективно съхранение от следващо поколение

Файловата система Btrfs използва най-авангардни технологии за съхранение на данните, за да отговори на потребностите по отношение на решаването на задачите за управление в съвременните крупни предприятия.

Гъвкава система от папки Общ достъп/Потребителски квоти осигурява пълен контрол на квотите за всички потребителски акаунти и споделени папки.

Технологията Snapshot Replication осигурява копиране на данни по график и защита на съхранените данни с помощта на 1024 резервни копия на папките с общ достъп и 65 000 моментални снимки за общото състояние на системата.

Възстановяването на ниво файлове и папки ускорява процеса по възстановяване на данни и го прави по-гъвкав.

Опцията за автоматично самовъзстановявне на файлове може да се ползва за откриване и възстановяване на повредени файлове без намеса на потребителя.

5-годишна гаранция

5-годишната ограничена гаранция от Synology включва замяна на оборудването и техническа поддръжка по електронна поща и по телефона, което осигурява максимална възвръщемост на инвестицията.

Комплексни решения за предприятията

Можете лесно да интегрирате NAS сървъра на Synology в своята информационна среда с помощта на осигурявания от компанията пакет от средства за повишаване на производителността, а именно:

High Availability - осигурява плавен преход между обединени в един клъстер сървъри, ако някой от тях се повреди, без това да влияе на приложенията.

Hyper Backup - минимизира сторидж пространството необходимо за резервно копиране на данни в различни версии, благодарение на инкременталното резервно копиране на ниво блокове и дедупликация на данни.

Пакет Cloud Station - осигурява автоматична междуплатформена синхронизация на данни с управление на версиите на файловете

CMS - дава възможност за управление на няколко NAS сървъри Synology едновременно с помощта на централизиран интерфейс, повишаващ ефективността и гъвкавостта на управлението.

MailPlus - дава възможност за създаване на защитен, надежден, частен пощенски сървър със стилен и удобен потребителски интерфейс.

Инструменти за съвместна работа - приложенията Synology Office, Calendar и Chat осигуряват безопасен и високопроизводителен канал за частна комуникация и удобна организация на съдържанието.