НОВИНИ

АДСИС става официален дистрибутор на INSPUR за България Петък, 21 Май 2021

-

Българската фирма "АДСИС" ЕООД, която повече от 20 години доставя модерни сървърни и сторидж системи, обяви, че вече има партньорски договор с китайския производител на компютърни системи Inspur. Така АДСИС се превръща в официален дистрибутор на гиганта за България, който освен продажби на сървъри, системи за съхранение на данни и мрежово оборудване, ще извършва поддръжка и сервиз на продуктите на марката.

Inspur

Inspur оперира в повече от 110 страни по света със своите над 30000 служители и над 18000 развойни инженери и постоянно присъства в Топ 3 на най-големите производители на сървъри с пазарен дял от почти 10% (според IDC и Gartner). Компанията разполага с производствени мощности в Китай, САЩ и Унгария, и с развойни центрове в Китай, САЩ и Тайван. Сред клиентите на Inspur са немски и корейски производители на автомобили, Университета на Оксфорд, много правителства от Централна и Източна Европа, най-големите доставчици на облачни услуги и центрове за данни, банки и телекоми.

Спектърът от сървърни решения и системи за съхранение на данни е широкообхватен - от 1U стандартни сървъри до системи за изкуствен интелект и суперкомпютри. Сред основните достойнства на системите с марка Inspur са използването на най-модерни компоненти и високотехнологични производствени бази за автоматизирано асемблиране, при което се запазва гъвкавостта при изпълнение на конкретните изисквания на клиентите. Фирмата е един от основните участници в организациите за отворени сървърни стандарти като OCP, Open10, ODCC. Inspur предлага също Edge решения за Industry 4.0 и умни градове.

"Партньорството с Inspur ни дава възможност да задоволим и най-взискателните клиенти, независимо от техния мащаб," каза Николай Вачев, управител на АДСИС. "Комбинацията от цена, гъвкавост и качество носи конкурентни предимства, които са оценени по целия свят и това поставя АДСИС в елитния списък от доставчици на техника от най-високо ниво", допълни той.

"България е бързо растящ пазар, който особено високо оценява най-новите технологии и високото качество на умерена цена. Inspur, като третия най-голям производител на сървъри в света, споделя същата визия. Затова сме много развълнувани да обявим стратегическото си партньорство с АДСИС. " - каза Pawel Radzimski, Генерален директор за Централна и Източна Европа.

Клиентите, които се интересуват от продуктите на най-големия китайски производител на сървъри, вече могат да отправят запитване за модели и наличности.