НОВИНИ

АДСИС сключи партньорски договор с HGST Петък, 26 Юли 2013

- АДСИС ще предлага основно сървърни твърди дискове от серията Ultrastar, със SAS и SATA интерфейс, SSD устройства от корпоративния клас с голям капацитет и висока производителност, произведени от HGST.
HGST (по-рано Hitachi Global Storage Technologies) е изцяло притежавано дъщерно дружество на Western Digital, който продава твърди дискове, Solid State устройства, външни дискови масиви и услуги.
HGST server от серията Ultrastar са устройства, корпоративен клас, които включват твърди дискове с размер 3.5“ и 2.5“, SAS и SATA интерфейс, със скорост на въртене на шпиндела 7 200, 10 000 и 15 000rpm, както и SSD устройства 3.5“ и 2.5“ със SAS интерфейс. HGST е единствения производител на пазара, който предлага изцяло корпоративни решения от серията Ultrastar с 5 години гаранция и 2 милиона часа MTBF.
АДСИС е един от водещите доставчици на сървъри, работни станции и специализирани решения в ITC областта, дистрибутор и партньор на редица известни производители на сървърни компоненти.
„Ние виждаме АДСИС като надежден партньор, с голям опит и професионализъм, компания с отлична поддръжка на клиентите. Вярвам, че нашето партньорство ще донесе много нови ползи за клиентите“ – каза Marcin Paczko, Channel Manager CEE
„Вярваме, че новото партньорство ще е полезно и за двете страни. Благодарение на него ще можем да предложим на нашите клиенти и партньори по-голяма гъвкавост и по-добро качество.“ – каза Николай Вачев, управител на АДСИС .