НОВИНИ

IP камерите Synology BC500 и TC500 вече са в продажба Сряда, 10 Май 2023

-

Synology обяви официалния старт на продажбите на първите си IP камери - BC500 и TC500 - универсални модели за интелигентно наблюдение съответно от тип "куршум" и "кула", които са устойчиви на всякакви атмосферни условия. Synology BC500 и TC500 разполагат с усъвършенствани AI възможности, много високо качество на картината и лесна интеграция със системата за видео управление Surveillance Station.


Synology BC500&TC500

IP за всякакво време с кристално изображение през деня и нощата

BC500 и TC500 включват 5-мегапикселни сензори с резолюция 2880x1620 при 30 кадъра в секунда (FPS) и имат 110 градуса ъгъл на хоризонтална видимост. Всичко това осигурява детайлно и плавно видео с широко покритие на наблюдаваната зона. IP67 устойчивостта на прах и вода, режимът на нощна видимост до 30 метра и HDR функцията с мулти експозиция правят тези камери подходящи за използване както на закрито, така и навън. Те позволяват на потребителите да наблюдават коридори, големи открити пространства като складове и паркинги, както и различни други обекти като музеи по всяко време от деня.

Вграден AI за умно видеонаблюдение

BC500 и TC500 са снабдени с мощни вградени AI възможности, които позволяват на потребителите да получават навременни и точни аларми, което позволява по-бърза реакция на инциденти. Функциите включват засичане на хора и превозни средства, разпознаване на взлом и мигновено търсене. Това позволява на потребителите по-надеждно да идентифицират потенциални заплахи, бързо да изследват конкретни зони и да проследяват и изтеглят релевантните записи.

Проектирани за Surveillance Station без нужда от лицензи

BC500 и TC500 са проектирани за безпроблемна интеграция със Surveillance Station. Всички конфигурации на камерите и мрежови настройки могат да бъдат управлявани директно от Synology NAS средата. В допълнение, камерите Synology не изискват закупуване или активиране на лиценз за устройства в Surveillance Station, което улеснява процеса на инсталация и позволява лесна миграция и намалява цената на внедряване.

Надеждно и сигурно решение за видеонаблюдение

Новите камери Synology поддържат резервирано съхранение на данни в периферията на мрежата, което гарантира непрекъснат запис в случаи на проблем с мрежовата връзка. Обновяването на фърмуера без усилия по зададен от потребителя график помага на системните администратори да поддържат тези камери актуални с най-новите кръпки за сигурност, а поддръжката на HTTPS и SRTP гарантира сигурност и конфиденциалност посредством криптиране на видеото и потоците от данни.

BC500 и TC500 са NDAA и TAA съвместими, което означава, че отговарят на стандартите и изискванията за сигурност на отделите по снабдяване на федералното правителство на САЩ и са безопасен избор за инсталатори на системи за видеонаблюдени и интегратори на системи за сигурност.

Новите камери Synology BC500 и TC500 накратко:

  • Вградените AI възможности включват засичане на хора, превозни средства и проникване
  • Мигновено търсене ускорява намирането на определени събития
  • 5 MP @ 30 FPS
  • Substream до 1080p @ 15 FPS
  • Широк 110 градуса хоризонтален ъгъл на заснемане
  • IK10-рейтинг за устойчивост на удар (TC500)
  • Поддържат автоматичен ъпдейт на фърмуера по график
  • Директно конфигуриране на камерите в Surveillance Station
  • Без нужда от закупуване или активиране на лиценз
  • US NDAA и TAA съвместими
  • 3 години гаранция на хардуера

Наличност

Synology BC500 ще бъдат налична на склад в АДСИС след средата на месец май, 2023 г. За повече информация посетете: https://www.synology.com/products/camera-500