НОВИНИ

Инфотренд пуска на пазара ново и достъпно RAID устройство за съхранение на данни Петък, 07 Октомври 2005

- Тайпе, Тайван, 7 октомври 2005 - експертът при RAID системите за съхранение на данни Инфотренд обяви пускането на пазара на новия си продукт – дублирани и единични модели контролери за системите 1U high EonStor® Fibre-to-Fibre RAID. Като осигурява трансфер до 800 мегабайта за секунда (MBps), възможност за свързване на 224 Fibre Channel хард дискови устройства в два (2) FC-AL кръга и допълнителни, бързосменяеми компоненти, гарантиращи още по-висока надеждност, EonStor FF-R2021 (redundant контролер) и FF-S2021 (единичен контролер) осигуряват ненадмината гъвкавост, увеличават възможностите и производителността както за SAN мрежите, така и за директно свързаните устройства за съхранение на данни.

Благодарение на най-новият ASIC266 с XOR подсистема, контролерът EonStor FF-R2021/S2021 гарантира ненадмината производителност, изключителна надеждност и достъпност на данните в сравнение с всички съвременни среди за съхранение на данни. Приспособимият дизайн намалява до минимум времето за поддръжка и увеличава скалируемостта за висококапацитетните SAN приложения.

„EonStor FF-R2021 и FF-S2021 комбинират прецизни приспособими контролери в 1U, високо производителна архитектура и ненадминати възможности за разширение в едно устройство”, каза Alan Wang, Директор Маркетингово планиране на Инфотренд. „Тези контролери лесно ще бъдат внедрени в корпоративните мрежи, които се стремят към надеждни, гъвкави FC SAN решения.”

Характеристики на новите FF-R2021 и FF-S2021

Fibre-to-Fibre 1U дублиран или единичен RAID контролер
Шест приспособими FC-2G канала към 12 Fibre порта и могат да бъдат избрани като host, drive, RCC или drive+RCC канали.
Най-добра end-to-end I/O производителност при RAID5 конфигурации
Скорост при четене: 740 MBps
Скорост при запис: 740 MBps
Лесно окабеляване с едностранно проектираните I/O и PSU модули
Поддържа до 224 устройства и каскадно до 14 Infortrend FC-to-FC или FC-to-SATA JBOD устройства
Допълнителни, бързосменяеми компоненти

EonStor FF-R2021 и FF-S2021 са удобни за конфигурация и управление с междуплатформено GUI-устройство, с пълен набор от допълнителни компоненти и поддръжка на 2G bps Fibre Channel, включваща dual-loops и multi-host конфигурации. Контролерните RAID глави EonStor FF-R2021 и FF-S2021 Fibre-to-Fibre поддържат Windows, Linux, Solaris и UNIX платформи и се разпространяват чрез световна мрежа от OEM и дистрибутори на Infortrend.

За Infortrend
Фокусирана върху технологиите за съхранение на данни с RAID от основаването си през 1992, Infortrend проектира, произвежда и продава междуплатфромени и високопроизводителни RAID решения. Компанията е специализирана в изработката на системно осигуряване, дрйвери, ASIC дизайн и разработка на RAID контролери и подсистеми, които са подходящи за мрежа за съхранение на данни (SAN) и поддържат Fibre Channel, SCSI, ATA и SATA интерфейси. Проектирани да бъдат гъвкави, ценово ефективни и богати на възможности, продуктите на Infortrend са достъпни чрез световна мрежа от OEM и дистрибутори. Акциите на Infortrend се търгуват на Тайванската стокова борса, както и на сайта на Инфотренд www.infortrend.com.

###
Infortrend, EonStor и RAIDWatch са търговски марки или запазени търговски марки на Infortrend Technology, Inc. Всички останали марки са собственост на съответните фирми.
Контакти за медиите:
Infortrend Technology, Inc.
Frances Tso
+886-2-22260126 # 8553
marketing@infortrend.com.tw