НОВИНИ

Серийната RAID технология на 3WARE, представена на INTEL Вторник, 18 Септември 2007

- Сънивейл, Калифорния, 18-ти септември 2007 - Applied Micro Circuits Corporation (NASDAQ:AMCC) – световният лидер при серийните RAID системи за съхранение на данни ще си сътрудничи със SCSI Trade Association (STA) на седмичното издание на Intel® Developer Forum на щанд 324, за да представи Serial Attached SCSI (SAS) RAID контролерите, които скоро трябва да бъдат пуснати на пазара. STA ще демонстрира 3ware RAID контролери в сценарий за SAS in the Data Center.

SAS контролерите на 3ware ще представят най-широката гама системи в индустрията, с възможност за вътрешно и външно свързване. Контролерите ще увеличат гъвкавостта на конфигурацията с опция за прикачване на SAS или SAS/SATA устройства.

Какво: Посетете 3ware на „SAS in the Data Center” - изложение на STA, представящо SAS продукти на компаниите членове на STA.
Кога: 18-20 септември 2007
Къде: Щанд 324, Moscone Center West, Сан Франциско, Калифорния.



За AMCC
AMCC съчетава хардуер и софтуер, за да създаде SATA решения с висока производителност и капацитет за бързорастящия пазар за устройства за съхранение на данни в глобален мащаб. Първата линия от многопортови серийни ATA RAID контролери – семейството продукти 3ware SAS и SATA RAID решенията за съхранение на данни са ценово ефективни, високо производителни, с голям капацитет за компании и потребители по цял свят в приложения като disk-to-disk backup, near-line и мрежово свързано (network-attached) (NAS) съхранение на данни, обработка на видео и високоскоростни изчисления. Централният офис на AMCC се намира в Сънивейл, Калифорния с търговски и технически отдели по цял свят. Повече информация можете да получите на адрес www.amcc.com или http://www.3ware.com